torsdag 1. april 2010

Konfirmant kort

Etter at eg heiv meg på www.bodilsscrappeverden.blogspot.com sine fantastiske konvoluttkort, har det blitt mange av desse.. Nokre av dei er desse konfirmant korta:) Takk til deg Anne Bodil for fantastiske skisser, kor du kjem på alt forstår ikkje eg:)

For å ha noko å skrive helsing på, laga eg eit rektangulert ark til og ha i korta. På dett arket skreiv eg eit dikt av Jorun Larsen: "Eit steg du har tatt mot den vaksne verda, vi ynskjer til lukke på framtidsferda. Må lukke deg fylgje kvar dag som går, må livet ditt bli som ein blomstrand vår..."
Våren stod i gjerde, både i dekor og papir... Ikkje berre var det ein hyllast til våren, men ei påminning til konfirmantane.. Eg brukte stempelet med teksta "en hilsen til deg-fordi du er den du er" - noko som er viktig å hugse på. Ta vare på den du er, fordi det er derfor folk held deg kjær :)

På dekoren har eg brukt bregne greiner som eg kjøpte på nille og blomane har eg kjøpt på europris. Begge deler skullw eigentleg brukast som dekor i vasar og på bord, men eg tok like grett i frå kvarndre bregna å brukte den på kort og i Lo'ar. Same med blomen som hadde ein lang stilk, men den kutta eg av og brukte den på kort og i Lo'ar. Ein kan bruke det mest fantastiske til dekor, det er kun fantasien som sett grenser ;)